Problem w tym ze nie bardzo moge w pracy latac z shakerem - duzo latwiej jest rozerwac saszetke, zalac woda i gotowe... Napislem ze szukam bialeczka ale to rownie dobrze moze byc jakis gainerek... byle w seszetce (1 porcja) Syntrax ma fajne produkty ale troche zaporowe ceny Wiem ze taki produkt bedzie drozszy od standartowego ale szukam [...]
[...] masy, więc musisz jeść jeść jeść, byle nie chipsy :D :) Ale ogólnie to proponuję wziąć kartkę oraz długopis, zacząć intensywnie dłubać na forum i spisywać co cenniejsze informacje :) Poprzez gotowe rozwiązania ucieknie Ci na prawdę cała masa wiedzy i ciekawostek :) Najważniejsze to się nie poddawać brakiem efektów i brnąć do przodu :)
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] i te jakie tolerujesz gorzej. Chodzi mi również o Twój subiektywnie pojmowany komfort trawienny. Jadlospis aktualny zawiera błędy. Dlaczego jesz śniadanie w postaci gotowej zupy? Zupy powinieneś jeść przecierowe, domowe. Sam przygotowujesz obiady, czy kupujesz / zamawiasz gotowe? Jak tolerujesz pieczywo? Nie powoduje nasilenia objawów [...]
[...] Jeżeli chodzi o dietę, to zacząć należy od obliczenia zapotrzebowania kalorycznego z dokładnego wzoru i wkleić całość obliczeń. Twoje zapotrzebowanie kaloryczne wydaje się mocno zaniżone. Produkty wrzucaj przed obróbką. Każdy osobno, a nie gotowe dania. Zrób to zgodnie z opisem w regulaminie działu.
ok dzieki, 10 wzkazowek stosuje ale efekty słabe bo za mało bialka itp. Owoce i warzywa jem po prostu tego nie wypisałem, jutro wkleje poprawiona diete i moze takie jedno pytanie bo zawsze WW mi brak, wiecie w czym jest duzo, ale niechodzi zbytnio o makarony lecz produkty ,,gotowe''
[...] mies itp - najłatwiej podsmażyć bez spalenia jest dać produkty na patelnie i przykryć , na małym ogniu niech się duszą pod przykryciem do momentu aż napewno będa gotowe , sciagasz pokrywkę i potem delikatnie wszystko się podsmaża na swoich sokach z duszenia , podsmażasz do momentu całkowitego odparowania soków. Masz efekt prawie [...]
Są one źródłem węglowodanów, więc jak najbardziej, mogą być obecne w posiłkach. W dziennik wprowadzaj produkty przed obróbką i półprodukty a nie gotowe dania. Wypełnij również ankietę działu. Zmieniony przez - domer w dniu 2016-05-05 09:09:04
Dodawaj produkty a nie gotowe dania. Przez to wychodzą Ci jakieś błędne ilości tłuszczów. Koreczki, paluszki do zmiany na dobrej jakości źródło białka: świeże ryby, wołowina, wieprzowina, drób, owoce morza. W każdym posiłku min 200g warzyw.
[...] itp. Dlatego podczas cyklów z nimi wskazane jest brać np. chrysine lub tego typu antyestrogeny (przy mocniejszych cyklach można nawet spróbować sobie załatwić tamoxifen). Biorąc gotowe stacki możesz czuć się w miare bezpiecznie, gdyż z reguły są one odpowiednio "skomponowane". Pamiętaj - wybieraj produkty tylko z górnej półki.
Dokładnie jak kolega pisze, najlepiej jest z tabletkami je można śmiało i 5 lat po terminie zjadać, uważać na produkty mleczne, gotowe szejki itd to maks do miesiąca potem się nie nadają do spożycia, shoty witaminowe czy z magnezem do 3 niekiedy nawet 5 lat potem się kryształki wytrącają, batony białkowe w czekoladzie nawet do 2 lat można jeść, [...]
[...] makro i kcal, to także witaminy i minerały. Nieprzetworzone jedzenie jest bardziej wartościowe i korzystne dla zdrowia, dostarcza wszystkich potrzebnych składników. Posiłki gotowe często mają dużo soli i mało wartościowych składników (niezdrowe tłuszcze, proste węglowodany, brak warzyw itp.). Szczególnie na redukcji, jak jedzenia jest mniej i [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Za dużo jabłek, to cukier fruktoza, zła nie jest ale są inne owoc,e np grejfrut. 1, 2 ok, co do 3 to ten sos łowicz nie pasuje, produkty gotowe są kiepskie, lepiej na bazie jogurtu naturalnego sobie zrób lub z pomidorów w puszcze kupisz bez skóek, podgrzać, dodać ziół i zblendować. 4 tunczyk super rybą nie jest, a na dodatek kiedy jest sałatkowy [...]
Do poprawy,. po kilogramie nabiału przestałam go liczyć dalej. Żadne mleka smakowe, to sam cukier. Wpisujesz produkty przed obróbką - nie gotowe jajecznicę, smażone kurczaki. Nie wiem, co jest celem - redukcja czy masa, nie ma policzonego zapotrzebowania. Bez tego nie da się doradzać. Układaj posiłki tak, żeby w każdym było białko, ww i tłuszcze. [...]
Do poprawy,. po kilogramie nabiału przestałam go liczyć dalej. Żadne mleka smakowe, to sam cukier. Wpisujesz produkty przed obróbką - nie gotowe jajecznicę, smażone kurczaki. Układaj posiłki tak, żeby w każdym było białko, ww i tłuszcze. Białka nie mniej niż 20 g na posiłek. Nabiału poza ewentualnie twarogiem/ mozarellą nie traktuj jako źródła [...]
[...] składników mineralnych, białek i tłuszczy. Jest to jedna z metod utrwalania żywności, gdzie doprowadza się produkt do temperatury powyżej -12°C; mogą to być produkty gotowe lub półprodukty. Otrzymane mrożonki zachowują w dużym stopniu walory odżywcze, dietetyczne i organoleptyczne produktów wyjściowych; zamrażanie produktów spożywczych [...]
[...] zlozone i bialko to podstawa. Co do treningu bez spzretu tez da sie conieco zrobic zajrzyj tutaj http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp na dole masz gotowe plany. Z czasem proponuje dodawac do cwiczen obciazenie w postaci obciazonego plecaka fajnie tez byloby kupic drazek do montowania miedzy framugami. W przyszlosci [...]
Co ty chłopie za bzdury opowiadasz, chcesz tam wcisnąć że wielokrotnie przerabiane, nasączone cukrem GOTOWE płatki są lepsze od naturalnych owsianych? Wszystkie te 'musli', płatki 'fitness' itd to jeden wielki syf, nasączany chemią, cukrami i wypełniaczami. A co do kurczaków faszerowanych sterydami czy też nie, wystarczy wiedzieć co się kupuje i [...]
@Dargoize Idąc takim tokiem myślenia musielibyśmy też unikać odżywek, bo przecież tam słodzik jest! Generalnie im mniej przetworzone żarcie tym lepiej dla nas. Gotowe musli może być dobre, ale wtedy nie kosztuje 3zł za 500gr tylko z 3 razy tyle (strzelam z ceną, bo celuje w ekonomiczne produkty). Moja serwatka słodzików nie ma. Ostrowia wpc 80 :)
Bazuj na świeżych rybach. Tuńczyk może być okazyjnie. Do każdego posiłku warzywa. Zmniejsz ilość nabiału a produkty dodawaj jako pojedyncze a nie gotowe dania. Wprowadzaj wieprzowinę, wołowinę, podroby.